Tiger 8-13 år – Taekwondo hold for børn og unge

 

Opdag magien ved Taekwon-Do – et eventyr for børn mellem 8-13 år og deres familier!

 

Velkommen til en verden, hvor børn ikke kun lærer kunsten af Taekwondo, men også udforsker styrken ved selvforsvar, selvtillidens kraft, og vigtigheden af smidighed og sammenhold.

Vores "Tiger" hold er designet til at byde både nybegyndere og øvede velkommen, uanset om du er pige eller dreng i aldersgruppen 8 til 13 år.

 

Kom med os på en spændende rejse ind i Taekwondo, som er meget mere end bare en sport. Det er et sted, hvor træning bliver en integreret og sjov del af hverdagen, og hvor børn har muligheden for at vokse, lære og skabe uforglemmelige minder.

 

Når du tager skridtet og tilmelder dig Haslev Taekwondo, vil der være et engangsgebyr på 350 kr.

Dette gebyr dækker et årskontingent til Dansk Taekwondo Forbund på 250 kr. samt en T-shirt Basic Active Dryfit med vores logo. Du kan vælge den perfekte størrelse i vores shop.

Årskontingentet til Dansk Taekwondo Forbund på 250 kr. vil fremadrettet blive opkrævet i december. Tilmelder du dig efter den 1. november, vil du dog ikke blive opkrævet kontingent i den følgende december.

 

Tag skridtet ind i Taekwondo verden med os, og bliv en del af et fællesskab, hvor hvert barn har mulighed for at stråle og udvikle sig og blive en del af et stærkt fællesskab.

 

Husk også at tilmelde dig det ekstra træningshold – det er gratis, og det er det, vi bruger til alle andre træninger.

Tilmeld dig din nu og begynd rejsen mod styrke, selvtillid og uovervindelighed.

 

Velkommen til Haslev Taekwondo