Lidt Shin Won Hwa Historie

Stormester Shin, Boo Young 9. Dan

Stormester Shin, Boo Young 9. Dan

I 1975 åbnede den koreanske stormester Dr. Shin Boo Young sin første Taekwon-Do skole i Europa.
Samme år begyndte Jimmy Nakel at træne Taekwon-Do under Shin, Boo Young og sammen grundlagde de i 1992 Dansk Shin Won Hwa Skole i Herfølge.

I juni 2005 lagde Kim Sørensen og Jimmy Nakel fundamentet til Haslev Taekwon-do Skole.
Skolen lukkede dørene op for de første elever den 14. november 2005
Haslev Taekwon-Do skole er en non-profit forening under Faxe Kommunes fritidsforvaltning.

Haslev Taekwon-Do skole er en søster skole til TKD skolen i Herfølge og er med i sammenslutningen Shin Won Hwa Danmark.

Shin Won Hwa 

Shin Won Hwa er betegnelsen for den Taekwondo som  vi træner. Shin Won Hwa Taekwondo er udviklet af DSBN Shin, og bygger på ræning ud fra et naturligt bevægemønster, samt træning af chi - energi samt udvikling af sunde personlige egenskaber. 


Indledning

Vores stormester Shin, Boo Young SBN fandt i samarbejde med Jimmy Nakel SBN navnet SHIN WON HWA, da termen Hwa Rang Taekwondo ikke længere levede op til vores mentor og stormesters unikke form for Taekwondo.

Forklaring af SHIN WON HWA

SHIN er naturligvis familienavnet på vores Stormester Shin, Boo Young DSBN og det kinesiske tegn for ‘shin’ er stærk / hård. 

• SHIN står for STÆRK eller HÅRD

• WON står for ORIGINAL eller OPRINDELIG

HWA står for BLOMST

 

Dette giver til sammen SHIN WON HWA to betydninger:

1. Shin’s originale blomster (vores Stormesters originale elever)

2. De stærke originale blomster (cyklusen fra frø til blomst, fra blomst til frø – kun de stærke overlever og blomstre – det gamle noble mester og elev forhold)Bær din skoles logo, med ære på din dragt – vi har stolte traditioner. Det broderede stof logo bæres på den venstre side af dragten, på hjerte siden. Når der hilses på flaget lægges hånden på logoet (hjertet). Stof logoet må kun påsættes og bæres på de af DSWHS anerkendte dragter. (dobogs og overtræksdragter)

Logoet båret på den traditionelle dragt, viser en repræsentant for Shin Boo Young DSBNs Taekwondo. En elev der gør sit bedste - deltager i livet, studere og lærer fra sig, hjælper andre, tager ansvar for sine handlinger og lever i harmoni med sig selv og sine omgivelser. En Shin Won Hwa elev og mester er stolte mennesker og er en inspiration for andre.